PISCINA I PLATJA

redaccio
Added by 29/06/2017

Amb l’arribada de la calor, el sol i el ponent, és usual no trobar cap persona passejant pels carrers del poble. I és que amb els termòmetres en augment, cadascú busca una alternativa per a refrescar-se.

A La Pobla s’ofereixen diferents activitats per a qui busca passar un dia fresc i agradable. Perquè una cosa està clara, on millor s’està quan fan 32 graus, és a remulla.

Per això una de les activitats més triomfadores de l’estiu, és la de les excursions que s’organitzen des de l’Ajuntament a la platja la Malva-rosa. Amb un preu de sis euros, es pot passar tot un matí, de 9.30 a 13.30, gaudint del mar.

Les participants mateixes ens expliquen que amb esta calor, el millor és prendre un bany. I que gràcies a estes eixides anomenades “anem a la platja” és fàcil i còmode anar tots els dimartxs i dijous a vora costa, amb l’autobús.

Dues cites setmanals que duraran fins a finals d’agost.

Una altra alternativa que mitigue els dies calorosos i que a més, està més prop, és fer una visita a la piscina del Centre l’Argila. La piscina descoberta obrigué les portes el passat 12 de juny i fins setembre estarà oberta de matins i vesprades.

És també, una bona opció per a aquells més calorosos, tant menuts com adults, que volen deixar l’aire condicionat de banda per a gaudir un dia a l’aigua, jugant i menejant-se, sense adonar-se que estem ja, en ple estiu.

Simple Share Buttons