PODEM TERTÚLIA PILAR LIMA

redaccio
Added by 30/07/2018

Dilluns per la vesprada, Podem va organitzar una xarrada un tant especial a la Llar Jove, ja que van donar la benvinguda a la primera parlamentària de la història que ha intervingut en el Senat en llenguatge de signes. Ella és Pilar Lima i ocupa el càrrec de senadora en Madrid per Podem.

Aquesta tertúlia, que s’emmarca dins d’un cicle de xarrades per part d’aquest partit en el municipi, es va transmetre en directe a través de Facebook. Per mitjà d’aquesta xarxa social, la gent podia preguntar-li a Lima tot el que volguera de forma instantània; açò és, segons els de Podem, una manera d’apropar-se més al ciutadà i donar-li més transparença al partit.

En aquesta tertúlia, Lima va explicar el treball que exerceix al Senat i el funcionament d’aquest. La majoria de les preguntes que van fer-li des del directe de Facebook van estar relacionades amb la seua feina al Senat i amb el debat de si realment aquesta cambra serveix per alguna cosa. La senadora de Podem va estar tota una vesprada contestant les preguntes d’una ciutadania encuriosida que volia saber més sobre el Senat, eixa cambra parlamentària que ocupa un lloc bastant polèmic en l’agenda mediàtica espanyola.

Simple Share Buttons