PREGÓ FESTES D’OCTUBRE

redaccio
Added by 05/10/2017

El primer acte de les festes d’octubre, va tindre lloc el passat diumenge al balcó de l’ajuntament. On es van congregar per a donar inici a les festes patronals de la verge del rosari i les del 9 d’octubre.
A ritme del tabal i la dolçaina, el balcó de l’ajuntament es va anar emplenant amb les autoritats i amb representants de les festes, que van anar pujant un a un després de rebre una corona floral.
Al damunt, van mostrar-se les regines de les festes i les seues respectives festeres majors, a l’Herald i a representants medievals del 9 d’octubre. A més, dels clavaris? i clavariesses i les falleres majors del poble.
Ja baix, unes convidades d’excepció van estar a primera fila, elles van ser la cort d’honor de les falleres majors. També, familiars, amics i gent del poble van voler acostar-se a este primer acte oficial d’inici de festes.

Les paraules de la festera major infantil i la festera major també van tenir lloc, i van convocar a tota la població, especialment a la gent jove, per seguir donant vida a les tradicions del municipi.

Finalment, el regidor de festes va recordar que a més de les festes patronals, octubre està ple de celebracions, i que seran 5 dies seguits de celebració poblana i valenciana.

Finalitzant així, un primer i nou acte d’unes festes que emplenaran 5 dies d’activitats, i que començaran este 5 d’octubre.

Simple Share Buttons