PREMIS EXCEL·LÈNCIA

redaccio
Added by 29/06/2017

El passat dimarts es celebraven els premis a l’excel·lència, una cita anual que engloba a tota la comunitat educativa del nostre municipi.

Una gala dividida en tres parts, que va estar acompanyada íntegrament amb la presència de l’alcalde, Josep Vicent, i la regidora d’educació, Regina.

En primer lloc, es va fer l’entrega d’un diploma als alumnes del Lluís Vives que han participat en el nou projecte de mediació.

Els alumnes reconeguts van ser: Diego Jiménez, Delia Panaite, Daniela Caprani, Aaron Gallego, Andrés Vinasco, Andrea Amalia Firu, Andrea Dominguez, Álvaro Robles, Tomás Acosta, Tania Amador, Paula Dominguez, Martín Velón, Marta Martín, Marc Tamarit, Ana Maria Lungu i Elena García.

Després es passà a homenajar a dues professores que enguany s’han jubilat als centres de La Pobla.

La directora del col·legi San José dedicava unes paraules a Marisol, una professora que ha estat exercint 44 anys al centre.

També, el director del San Rafael ho feia amb Lupe, amb 43 anys treballats al col·legi.

I ambdues ho van agrair amb unes paraules d’adéu a la tasca que han estat fent durant tant de temps.

Finalment, s’arribava a la tercera part de l’acte, a l’entrega dels Premis a l’excel·lència, en l’edició número 7. Era el torn que tots els directors i directores dels diferents centres pujaren a l’escenari per a fer entrega dels premis. Del cicle de primària, els millors expedients per part del col·legi Lluís Vives han estat: Empar Cánoves, Paula Dominguez, Ariel Gutierrez, Andrea Dominguez i Daniela Caprani. En el Centre Color els premiats han estat Ana Caballer i Fran Savalete. Per Part del Mas de Tous: Damián Razvan i Marcos García. Del col·legi San José: Silvio Martínez, María Viejo i Marcos Valera. Els alumnes premiats del Campés han sigut: Pau Pardo, Manuel Pardo, María Santarrufina i Paula Toledo. I per part del San Rafael, Macarena Cano.

Els millors expedients dels dos primers anys de l’ESO del col·legi San José són: Mónica Arrué, Sara Martínez i Alejandro Suay. En l’IES La Vereda: Ana Shiaoki, Carla García, Sandra Martín, Yesenia Valls, Aitana Vazquez i Marta Zarzo. Els millors expedients del San Rafael són per a Héctor Bataller, Andreu Penades i Marta Vivó.

En tercer i quart de l’ESO del col·legi San Rafael, les millors notes són les de Micaela Carreño i Isabel Fernández. En IES La Vereda son les de Andrea Arrondo, Ainoa Bataller, Noelia García, Mireia Gaviria i Vicente Gramuntell. I els dels alumnes del San José: Carla García, Sara Martínez, Marta Carretero i Eva Perelló.

Els alumnes amb millor expedient académic del batxillerat a La Pobla han estat: Adrián Alcaide, Sandra Valbuena, Maria Llorenç, Andrea Martínez i Nora Ragmani.

I les millors notes dels Cicles Formatius de Grau Superior son les de María Aroa Díaz, Irene Guallard i Eva María Moreno.

La Regidora d’educació, Regina Llavata ha felicitat a tots els alumnes guardonats. Valorant l’esforç que tots ells han fet durante el curs.

Per finalitzar, l’alcalde Josep Vicent García, dedicava unes parlaules a tots els presents i reafirmava la importància que té l’educació en la nostra societat.

En esta edició s’han premiat 49 expedients acadèmics des de l’educació primària fins als Cicles Formatius de Grau Superior. Tancant amb una fotografia grupal de tots els alumnes premiats.

Simple Share Buttons