PREMIS TARGETES DE NADAL

redaccio
Added by 02/01/2018

Un any més, les targetes de nadal foren les protagonistes a la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura. Unes targetes que estan des del divendres exposades al públic, i entre elles la que el jurat ha triat perquè vaja al calendari oficial de l’ajuntament.
Però esta no va ser l’única targeta que va eixir premiada. La Regidora de Cultura, Beatriu Palmero, va estar l’encarregada de llegir el veredicte amb els premiats de les diferents categories.

En 5 anys Adrian Martínez del San José, i també amb la mateixa edat, Silvia Cano del col·legi Lluis Vives. Els guanyadors de primer de primària foren Elsa Castro del Campés, i del col·legi Centro Color, Elena Navarro. La mestra de X Suárez alumna del Centor Color, va arreplegar un dels premis de les targetes de segon de primària, de la mateixa manera que Julio Alvar del Lluis vives. Xavi Moreno de Lluis Vives fou guanyador de tercer de primària, d’igual manera que Daniela Montero alumna del Mas de Tous. Els premiats de quart de primària arreplegaren el seu premi, Marta Pernía de San Rafael, i Ainhoa Ramón de Mas de Tous. En cinqué de primària els guardonats van ser Joana Soler de San José, i Aroa Bochons de San Rafael. I els més majors que entraven al concurs foren els de sisé, dos premiats, Valeria Pascual de Mas de Tous i, amb la menció especial a Lucia Tarrega del col·legi San Josep. I també de sisé i com a guanyadora absoluta, del premi 2016, quedava Maria Salas, del Campés.

Unes targetes premiades, que tenen unes històries darrere.

Els guanyadors deixaren esta fotografia de conjunt amb els seus respectius premis per al record. Les targetes es podran mirar a la sala d’exposicions fins al 7 de gener.

Simple Share Buttons