PREMIS TEODOR LLORENTE

redaccio
Added by 07/05/2018

Una vegada més gaudirem dels premis Teodor Llorente, que divendres passat s’acollien al centre social. Este any contàvem amb la tretzena edició. L’acte començava amb el sopar de pa i porta. Més tard es feia el silenci per a començar la gala.

Per a procedir al lliurament dels premis, es demanava la presència de l’alcalde de la pobla i de la regidora de cultura.

Dins de les dos categories, narrativa i poesía, en la narrativa contaven amb tres categories.

Es demanava la presència a l’escenari del jurat per començar l’entrega de guardons.

Per a la primera categoria de narrativa, Juvenil A, Marc Esteva i Manu Gracia van ser els guanyadors d’esta categoria per la seua obra “Viatje per Miami”. S’emportaven un premi de 200 euros.

En la segona categoria de narrativa, Juvenil B, la guanyadora va ser Ana Lizondo per l’obra “El secret de gerp” S’emportava un premi de 200 euros.

En esta categoria també es va fer una menció especial a Andreu Martínez, per la maduresa del relat i la qualitat literària del seu relat “Plovia Gris”. El qual s’emportava un val per un lot de llibres.

Per lliurar els premis de la tercera categoria de narrativa, la d’Adults, demanaven la presència del jurat d’esta modalitat. María Saiz era la guardonada per la seua obra “Vestigis d’estiu”.

Per últim, es demanava la presència del jurat per lliurar els guardons de la categoria de poesia. El guanyador va ser Joan Carles González per l’obra “La mirada del gat persa”. Ell no hi va poder assistir a l’acte, però va deixar al jurat, unes paraules escrites per a què les transmitiren al públic.

Després de descobrir tots els guanyadors, la regidora de Cultura i Patrimoni, Beatriu Palmero, ens dedicava unes paraules.

També intervenia amb unes paraules l’alcalde Josep Vicent Garcia.

Per acabar l’acte, es demanava la presencia a l’escenari a tots els guardonats i al jurat per a la foto de record. Un últim obsequi per als guanyadors va ser un xec per gastar als comerços locals.

La gala finalitzava amb l’actuació del grup de música VerdCèl que amenitzava amb els temes del seu disc “Plantes talaies i cims (i altres aromes)”.

Simple Share Buttons