PRESENTACIÓ AT. VALLBONENSE

redaccio
Added by 09/11/2017

Nit de gala al Salvador Martí amb la presentació de tots els equips del At.Vallbonense. L’escola esportiva més nombrosa de La Pobla es presentava davant de centenars d’aficionats i pares amb un espectacle nocturn. Divendres era l’hora de conéixer un per un a tots els jugadors i tots els entrenadors del club blanc i roig.

60 de futbol a La Pobla baix el nom d’At. Vallbonense, la practica d’este esport al nostre poble esta documentada des de molt abans, però l’actual club, tal com es coneix hui en dia data de l’any 1957. Per tal de commemorar l’efemèride, de la millor manera, no faltaren a l’acte expresidents de l’entitat. Per a ells, gent de futbol de tota la vida, el Vallbonense és una part d’ells, i el seu pas pel club, ja fora com a jugadors o com a presidents és un record inesborrable.

Un acte de presentació que era molt especial per al futbol de La Pobla, inici d’una nova campanya, commemoració del 60 aniversari i tornada a les arrels, amb el Vallbonense ja assentat al remodelat Salvador Martí. Per al Vallbonense el trasllat a esta instal·lació ha sigut l’oportunitat per a poder créixer.

Un acte al qual es sumaren els diferents regidors de la corporació municipal, el club els va fer extensiva a tots la invitació per tal de celebrar entre tots els 60 anys de vida.

Un nou Salvador Martí que va presentar un ple quasi absolut amb una graderia plena de gent que suposa la primera gran nitd’esta remodelada instal·lació

Una presentació que servia per a donar a conéixer els integrants dels 22 equips del Vallbonense per a la temporada 2017/2018, més de 300 esportistes que fan d’esta entitat la més nombrosa de La Pobla i una de les que més de tota la comarca.

Més de 300 jugadors de les diferents categories i els membres de l’equip tècnic van desfilar per l’herba del Salvador Martí per a fer-se, un per un, la foto oficial. Actualment són 22 els equips que formen les línies de futbol 8 i futbol 11. Un espectacle de llum i so que va començar amb imatges de l’ascens en Aspe del primer equip el passat mes de juny.

Els primers a ser presentats foren els jugadors de l’amateur «B». Este equip és una de les principals novetats del Vallbonense per a esta temporada. Jugadors d’edat juvenil que estan ja competint a la segona regional, la plantilla esta formada per 19 jugadors entrenats per Vicente Martinez.

I seguit al Vallbonense «B»l’altra gran novetat de la temporada, l’equip femení. Després de quasi 10 anys sense futbol femení a La Pobla les xiques tornen a jugar a futbol. Per a esta temporada s’ha aconseguit formar un plater format per 20 futbolistes que estan entrenats per Vicent Julio.

Els següents en aparéixer foren els juvenils, un equip que esta temporada esta entrenat per Nacho Cristobal i que ha format un equip de 21 jugadors.
En categoria cadet el Vallbonense per a la temporada 2017/2018 ha format un parell de conjunts. El cadet «A» est dirigit per Cristina Canderan i te un total de 17 jugadors i el cadet «B» té 21 futbolistes que estan dirigits per Juan Ramon Jimena.
A la categoria Infantil s’han pogut federar a tres equips. El infantil «A» el formen 15 fubolistes entrenats per Victor Bonet, l’infantil «B», que entrena Juan Ramon Jimena suma un total de 15 jugadors, i l’equip «C» de categoria infantil són un total de 17 futgbolistes que entrena Dani Pelecha.
Continuava la presentació amb els alevins, amb els 4 equips d’alevins del Vallbonense 2017/2018. L’aleví «A» esta entrenat per Manu Teruel i ha format una plantilla de 12 xiquets. En el cas de l’Aleví «B» són un total de 15 futbolistes entrenats per Vicente Martinez, 11 jugadors te l’aleví «C» a les ordres d’Elis Tomas, i l’equip «D» dels Alevins que dirigeix Raul Perez esta format per 13 jugadors.

Arribava el moment dels benjamins, la categoria amb més equips de tota l’escola. El benjamí «A» té com a entrenador Jose Antonio Gutierrez i l’equip el formen 13 jugadors. També són 13 jugadors, però entrenats pels jugadors de la primera plantilla Jose Manuel Merino i Adrian Redón l’equip del Benjamí «B». El benjamí «C» el formen 14 jugadors que van estar entrenats per Nacho Cristobal. L’equip Benjamí «D» esta tenmporada esta format per 13 jugadors i la responsabilitat d’entrenar recau en Miguel Ruiz. I l’últim equip Benjamí l’equip «D» esta entrenat per Miguel Ruiz i és un equip format per 13 xiquets.

La penúltima categoria en aparéixer va ser la dels prebenjamins, són per a esta temporada tres equips. El prebenjamí «A», que esta format per 15 futbolistes i el seu entrenador és Gabi Martí.
El prebanjamí «B» que esta entrena Dani Panadero el formen 12 futbolistes. Entrenats per Adrian Redon i format per 12 jugadors, este equip és el prebenjamí «C».
L’últim equip de l’escola en apareixer pel Salvador Martí va ser el Querubí, de la ma dels jugadors de la primer equip. 22 xicotets projectes de futbolistes que estan dirigits per Manu Teruel, David Moreno, Adrian Redon i Jose Manuel Merino.
I l’acte el tancava el primer equip, el Vallbonense amateur, l’equip que esta temporada esta jugant a la regional preferent amb molts bons resultats i que estan entrenats per Rodri. Un any per a tots ells il·lusionant i en la qual han dipositat moltes esperances.

Amb 60 salves ,en honor per cada any de vida del Vallbonense, i la llum i el só dels focs d’artifici es tancava un multitudinari acte de presentació del Vallbonense 2017/2018

Simple Share Buttons