PRESENTACIÓ C.B. LA POBLA

redaccio
Added by 09/11/2017

Els actes de les presentacions d’escoles i clubs esportius continuaven la vesprada de dissabte amb l’acte de presentació del club basquet Pobla. Una vesprada per a que els diferents equips que formen l’escola i el club de basquet de La Pobla es presentaren en societat. Una vesprada festiva per a la família del basquet del nostre poble.
Actualment el Basquet Pobla compta amb deu equips, huit són equips d’escola, els que van des del pre-benjamí fins als juniors que enguany incorporen a un junior femení, i a la categoria sénior hi han federats dos equips, el Sénior B que juga en la primera zonal, i l’altre Sénior, el A, que disputa els seus partits a la lliga autonòmica.

La presentació estava preparada per a què isqueren un per un els equips a la pista per a rebre els aplaudiments del públic. Primer gran acte de la temporada 2017/2018, una temporada plena de formació per als menuts a través de l’esport
Els primers a rebre els aplaudiments del públic van ser els jugadors del pre-benjamí, ells són els més menuts de l’escola i la seua entrenadora Alicia Cuenca
El segon equip en fer acte de presència a la pista, va ser l’equip dels benjamins, un conjunt que entrena Estela Saiz i que està format per jugadors de nou i deu anys.
A la categoria Aleví, el Basquet Pobla té també equip , i el seu entrenador és Carles Garzón.
Tretze i catorze anys és l’edat que tenen els xiquets i xiquetes que juguen als dos equips infantils. L’infantil Blanc està entrenat per Javi Mass. L’altre equip infantil és l’infantil Roig. Dani Alvarez i Alvaro Gil són els seus entrenadors.
Amb quasi tots els equips de l’escola en pista, arribava el moment per a l’equip cadet. Jugadors de 15 i 16 anys que entrenen i disputen partits baix les ordres de Carles Garzón.
Tots estos equips tenen com a objectiu jugar, formar-se i gaudir del basquet

Abans d’arribar el torn als equips Sénior la presentació de conjunts de l’escola la tancava el Junior. Este equip, a meitat camí entre l’escola i els Séniors, està entrenat per Ruben Oliver.
I la gran novetat del club basquet Pobla per a esta temporada arribava amb la presentació del Junior femení. Un equip que s’ha otrnat a formar que s’espera consolidar amb el temps.

Tancaven la desfilada d’equips i jugadors els dos equips Séniors. A l’acte assistiren una ampla representació del Sénior B, que enguany torna a jugar a la categoria primera zonal, un equip de diverses edats amb moltes ganes de competir.

I els últims foren els jugadors del Sénior A, el primer equip del club, que esta temporada competeixen a la categoria autonòmica de la federació de basquet i que torna a entrenar, una temporada més, Gabi Fuster.

Amb tots els equips en pista tancava l’acte la gran foto de família del Basquet Pobla.
Una temporada a la qual el basquet Pobal te més equips que en l’anterior i on Ruben Oliver s’esteran al càrrec de president

Nova presidència, però mateix esperit, ja que la intenció de Ruben és continuar amb el treball deels seus predecessors.

Abans de finalitzar l’acte de presentació, moment dels discursos institucionals per part de la Regidora d’Esports, Iris Marco anunciava la imminent construcció de dos pistes polivalents que serviran per a què tots els equips de l’escola puguen practicar basquet sense sobrecarregar les instal·lacions del pavelló d’esports.
Finalitzava així una vesprada de festa per al basquet Pobla i tots els seus equips.

Simple Share Buttons