PRESENTACIÓ DEL CEBA ROCK

redaccio
Added by 01/06/2017

Arriba un any més arriba el ceba rock i ho fa amb novetats. Per anar calfant l’ambient es va organitzar un concert a l’hora del pati a l’institut de la Vereda per tal de promocionar este festival que ja te les entrades a la venda. Un acte especialment dirigit a un public potencial de l’esdeveniment.

I este concert ,en format reduït, per als estudiants de l’institut va córrer de la mà de la música d’uns dels grups més importants del cartell d’este cebarok de 2017, Aspencat. Per a ells una primera experiència al nostre poble, ja que mai havien actuat a La Pobla

Des dels grup s’anima a la gent de La Pobla, a la jove i la no tant jove, a la dels pobles dels voltsnt i ha tots els amants d’est tipus de musica a participar d’este cebarock que es celebrarà el proper dissabte 17 de juny.

Les entrades per a este festival ja estan a la venda, i es poden adquirir de manera anticipada per només 10€ ,tant a la Casa de la Cultura com per internet. Aspart, herbanegra, svaters, Aspencat i Zoo els esperen des de les 21:00 de la nit a l’esplanada d’enfront de l’institut.

Simple Share Buttons