PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “TODAS ESTAN LOCAS”

redaccio
Added by 06/07/2017

La setmana de l’orgull a La Pobla també va tindre espai per actes culturals. L’escriptora valenciana Eley Grey va presentar a la casa gran la seua última publicació «Todas estan locas». «Todas estan locas» és la segona novel·la d’esta jove escriptora valenciana. En ella ens compta la vida d’una família on la protagonista principal té una important notícia que comunicar als seus éssers volguts. L’obra pot considerar-se com una tragicomèdia que transcorre a casa de la protagonista. La varietat i disparitat dels personatges es va presentant en un entramat caracteritzat pel realisme còmic. A l’endinsar-se en la lectura de «Todas estan loca», els lectors van a trobar-se amb un text àgil i fluid apte per a tots els públics.

Eley Grey És llicenciada en Història per la Universitat de València i professora de Geografia i Història. S’ha format sempre en el camp de l’educació i l’ensenyança, orientant el seu aprenentatge cap al foment de l’escola diversa i inclusiva.

L’obra d’Eley Grey, els seus relats, històries i contes guarden un objectiu comú: mostrar la diversitat i afavorir la visibilitat per a crear més referents i promoure l’existència de suports reals, on trobar experiències vitals

Simple Share Buttons