PRESENTACIÓ FALLA CERVANTES

redaccio
Added by 09/02/2018

Nova presentació de l’exercici faller de 2018 amb l’acte d’exaltació dels màxims representants de la comissió de la falla Cervantes per a les ja properes festes falleres.

L’escenari, abans que pujarà ningú, va estar presidit per l’estendard, que va ser pujat pel president de la comissió. Seguit a l’emblema de la falla van pujar per la passarel·la els integrants de la junta directiva de la falla.

El primer gran protagonista de la vesprada en pujar a l’escenari va ser el president infantil per a 2018, ell és Juli Martinez i Izquierdo

I al costat de Juli estarà a tots els actes la Fallera major infantil, Valle Gramuntell i de la Torre

Valle i Juli van presidir l’acte, mentre que les parelles de fallers i falleres de la cort infantil pujaven a l’escenari, una cort d’honor infantil que és el futur de la falla.

En acabar la desfilada infantil començava la dels majors. Primerament a tots va desfilar per la passarel·la la màxima representant de la comissió per a les festes falleres, fallera major de 2018 de la falla avinguda Cervantes, Maria Cuanca i Gramuntell.

Maria va ser l’encarregada de rebre una per una a les parelles de fallers i falleres que formen la seua cort d’honor.

Amb la fi de la desfilada de la cort d’honor i amb tot el món ja dins de l’escenari, només quedava que les cortines de la casa de la Cultura s’obriren i la llum il·luminara el decorat preparat per a l’ocasió.

Amb l’escenari descobert començaven les imposicions als tres representants. El primer en ser protagonista va ser Juli, que com a president infantil va rebre el faixí que l’acredita al càrrec i ja amb ell va dedicar unes paraules al públic.

Seguidament a Juli li va arribar el torn a Valle, la banda de fallera major infantil va ser imposada per president, i ja amb ella va arribar el seu torn de paraula.

I mateix protocol que amb els infantils va ser amb la fallera major, la banda que l’acredita al càrrec li va ser imposada a Maria de mans del president de la comissió. Oficialment com a la fallera major el primer que va fer va ser dedicar unes paraules al públic.

I en tota presentació fallera és imprescindible sentir les paraules dels mantenidors, Juli, Valle i Maria van tindre afectuoses paraules que versaren les seues figures.

I els fallers acabats de nàixer durant l’exercici faller van tindre un protagonisme especial, ja que la falla els va fer pujar a l’escenari. Martina, Guillem i Siena visqueren la primera presentació de les seues vides.

La presentació anava arribant al seu final i tal com és costum es va reservar per a eixos moments els discursos de les autoritats municipals i el president de la comissió.

El primer a fer ús del torn va se el president de la comissió, Julio Martinez

Seguidament el regidor de festes, Fran Esteban

I finalitzava els discursos l’alcalde.

Amb la pujada a l’escenari dels diferents col·lectius festers del poble, la resta de comissions falleres i la junta local, amb Alexandra Pitarch i Estela Saiz al capdavant finalitzava l’acte d’exaltació de Juli, Valle i Maria.

Simple Share Buttons