PRESENTACIÓ FALLA DEL TRINQUET 2018

redaccio
Added by 09/03/2018

Última exaltació de l’exercici faller de 2018 a les falles de La Pobla amb l’acte de presentació de la falla del Trinquet en el seu 40 aniversari.
Donava inici l’acte amb la presentació de la cort d’honor infantil, i tal com marca el protocol, el primer a pujar a l’escenari va ser l’estendard del trinquet jove. La joventut de la falla del trinquet per a les falles de 2018 te com a màxims representants a Ferran Mallols i Villaescusa i a Nerea Enguidanos i Soria, president infantil i fallera major infantil.

Ferran i Nerea van ser els encarregats de rebre als integrants de la cort d’honor infantil que els acompanyaran a tots els actes de la pròxima setmana fallera.

Amb els trinqueters infantils ja presentats arribava l’hora dels majors de la comissió, amb canvi de presentadors arribava l’hora dels adults. Una presentació que comença de la mateixa manera, amb la pujada a l’escenari de l’estendard. Un acte d’exaltació on les mirades anaven totes dirigides cap Jessica Mañez i Rodrigo, fallera major de la falla del trinquet per a 2018.

Jessica, al costat del president, va ser l’encarregada de rebre a la nombrosa cort d’honor que va participar de l’acte.

Amb l’escenari ple, però encara per descobrir arribava un dels moments de la vesprada, l’obertura de les cortines, un viatge cap a 1978, any de fundació de la falla.

Arribava el moment de les exaltacions i el primer a ser exaltat va ser Ferran Mallols com a president infantil, el president de la comissió li feia la imposició de l’escarapel·la de president infantil a Ferran, i ja amb ella Ferran es dirigia al públic present.

Li arribava el moment a Nerea, la banda de fallera major li era imposada pel president, i ja amb ella estrenava el càrrec amb un discurs cap al públic de la casa de la Cultura.

Tant Nerea com Ferran continuaven siguen protagonistes amb la imposició de les bandes i faixins als fallerets i falleretes acabats de nàixer al llarg de l’exercici, ells són Mateo, Aiden, Martina, Inés, Eva i Joel.
De la mateixa manera que amb els representants infantils passava amb Jessica. Juan Mañez, president del trinquet, li imposava la banda que acreditava a Jessica com a la màxima representant de les falles de 2018 per a la falla del trinquet.

El regidor de festes i l’alcalde també van ser partícips de la presentació i van tindre el seu torn de paraula, el primer adirigir-se a tots va ser Fran Esteban

I seguidament a Fran el torn de paraula va ser per a l’alcalde

Els discursos els tancava el president de comissió de la falla del trinquet, Juan Mañez.

Amb la pujada a l’escenari de les falles convidades, com la del trinquet d’Alcasser , la dels altres col·lectius festers de la població, el barri de Sant Josep i les festes del rosari, juntament amb la resta de les comissions falleres de La Pobla i les corts d’honor i falleres majors del poble, Alexandra Pitarch i Estela Saiz, finalitzava l’última de les presentacions falleres de l’exercici de 2018

Simple Share Buttons