PRESENTACIÓ LLIBRE “LA LLUNA PER TOTS SANTS”

redaccio
Added by 09/11/2017

Divendres, les llegendes i les fantasies emplenaven l’aula polivalent de la Casa de la Cultura de la mà d’Ivan Carbonell. L’escriptor valencià va presentar el seu últim llibre “La lluna per tots sants”, guanyador del vint i sisé Premi de Narrativa Curta de la Vila de Benissa.
Abans de donar el torn de paraula al protagonista de la vesprada, va ser la regidora de cultura Beatriu Palmero qui va dir i llegir unes paraules per a presentar-lo.
Encara que la història parla d’un genet que recorre de nit els carrers d’Altea, conté també referències a La Pobla, ja que l’escriptor i professor treballa a l’institut IES La Vereda. Ivan va començar la seua ponència tractant de contextualitzar el seu llibre mitjançant la participació dels assistents, i com acostuma, amb l’humor al capdavant.

L’autor de llibres com La paciència del minotaure o Fantasmes al palau, escull sovint temàtiques fantàstiques on tenen lloc llegendes, i on també introdueix experiències personals de la seua vida o del seu entorn.
Al final de la sessió els assistents podien adquirir, si així ho desitjaven, un exemplar del llibre signat per l’autor. La jornada de presentació va tindre una gran acceptació i una vegada més Ivan va omplir l’aula polivalent.

Simple Share Buttons