PRESENTACIÓ LLIBRE «LA COLLA DE BÈRNIA»

redaccio
Added by 30/11/2017

Continuant amb el cicle de Lletres a la Vallbona, el passat divendres es va presentar a l’Aula Polivalent de la Casa de la Cultura, el conte infantil «La colla de Bèrnia». Una història que promou valors com l’amistat, la diversitat i la confiança, ajudant al desenvolupament social dels xiquets i xiquetes.

Este llibre, dirigit a menuts d’entre 6 i 9 anys, fa protagonistes a una colla d’amics que han d’ajudar a un poble en problemes i trobar una solució treballant en equip, un grup aventurer que amb imaginació i creativitat aconsegueix el seu objectiu.

Tot i que a la presentació no van poder assistir els autors del conte, si va poder estar present l’il·lustrador. La seua ponència va destacar els aspectes més gràfics de la història i el procés que sol utilitzar per a desenvolupar les imatges.

Amb este conte, l’editorial Edicions del Sud mostra també el seu respecte cap al medi ambient, ja que està imprés sobre paper reciclat i cosit amb fil vegetal. Una història d’aventures que de ben segur entretindrà als xiquets i enriquira la seua experiència vital.

Simple Share Buttons