PRESENTACIÓ LLIBRE LGTBI “LO NUESTRO SÍ QUE ES MUNDIAL”

redaccio
Added by 02/07/2018

Ramon Martinez és l’autor del llibre «lo nuestro si que es mundial», una publicació que s’endinsa en la història del moviment «LGTBI» a Espanya, com ha sigut la seua evolució i quin són els drets aconseguits fins al moment al llarg dels anys. Esta publicació es va presentar a La Pobla a la Casa Gran.

Este acte de presentació del llibre de Ramon Martinez, era un més dels actes que la Diputació de València havia programat amb la commemoració del dia de l’orgull LGTBI. Un programa d’actes que des de l’entitat provincial s’ha volgut impulsar a diferents poblacions amb diversos actes culturals, amb un to reivindicatiu, especialment a poblacions de l’interior de València.

En este acte de presentació Ramon va explicar amb deteniment la seua última obra. Este llibre ofereix un anàlisi del desenvolupament històric del «MovimentLGTB» en l’Estat espanyol a través de nombrosa documentació i bibliografia i dels testimoniatges dels seus protagonistes; i recupera la genealogia de la lluita social de lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals en defensa dels seus drets com a eina per a seguir elaborant un discurs reivindicatiu.

Simple Share Buttons