PRESENTACIÓ LLIBRE LGTBI

redaccio
Added by 02/07/2018

La setmana de l’orgull LGTBI arriba a La Pobla amb diferents actes. Dimarts es va emetre per La Pobla televisió una edició de «Parlem» al voltant de la diversitat sexual i de genere, i dimecres a l’aula polivalent de la biblioteca es va presentar el llibre «res a amagar» de l’autora Anna Boluda. Esta novel·la destinada a públic juvenil va ser finalista de l’última edició dels premis Torrent de narrativa juvenil.

«Res a amagar» és una novel·la sobre la diversitat familiar, l’assetjament escolar i l’homofòbia, però també sobre l’amistat, la complicitat, la valentia i els drets de les persones LGTBI. Una novel.la que destaca per atrapar al lector.

La presentació de la novel.la estava emmarcada dins dels actes de la setmana de l’orgull LGTBI en La Pobla, unes celebracions que comptaran amb un acte multitudinari el dissabte a les 20:30 de la vesprada amb la segona concentració i festa de l’orgull.

Una setmana d’actes per a fer de La Pobla un referent de la diversitat on fer sentir a les persones LGTBI la diversitat i tolerància del municipi.

Simple Share Buttons