PRÈVIA CAVALCADA I ROSCÓ DE REIS

redaccio
Added by 04/01/2018

Última gran cita del Nadal i dia per excel·lència per als més menuts de la casa. La vesprada i la nit del 5 de gener són amb diferencia els moments més màgics de l’any, ja que deprés d’un llarg any d’espera arriben a les nostres cases els tres visitants més il·lustres possibles. Però abans de visitar les cases i deixar els regals a tots aquells xiquets que s’han portat bé Melcior, Gaspar i Baltasar recorreran els carrers de La Pobla a una cavalcada que cada any és multitudinària. Este divendres dia 5, des de les cinc de la vesprada a les portes de la casa de la Cultura s’instal·larà el tradicional Betlem vivent que estarà animat pel grup de danses de La Pobla. I des d’allí i seguint el recorregut habitual partira la cavalcada dels mags d’Orient.

La Cavalcada de Reis serà també escenari de la tercera edició del «Roscó Solidari». Abans de començar la desfilada, l’associació de comerciants, amb la col·laboració de quasi tots els forns de La Pobla oferiran un bon berenar a tost els que s’acosten. Per tercer any consecutiu, els comerciants de la Pobla ha organitzat esta iniciativa solidària, oferint per només dos euros una porció del Tortell de Reis i un gotet de mistela.

Per tant, si volen participar de la màgia de la vesprada més especial de l’any, la cavalcada de reis arribarà un any més, plena d’il·lusió per als xiquets i per als no tant xiquets. I amb repartiment de regals per a tots els que s’acosten a gaudir d’este acte que fica la cloenda a les festes de Nadal

Simple Share Buttons