PRÈVIA CEBA ROCK

redaccio
Added by 02/07/2018

Arriba un any més el festival de rock de La Pobla, onzena edició del «ceba rock» amb un cartell amb grups importants del panorama musical local i nacional com «Machete en boca»,«Va de bo», «The locos», «Los de marras» i «Def con dos». Un cartell en el qual també s’ha reservat espai per a la música i els grups locals, com és el cas de «Aspart»

Aspart, que tant l’any passat, com l’anterior ja van estar al cartell, seran els encarregats d’obrir el festival. Per a ells este ceba-rock torna a ser un aparador perfecte per a continuar promocionant la seua música, al costat de grups de prestigi i amb molts anys damunt de l’escenari.

Onze edicions del ceba rock, un festival que cada any ha anat creixent, tant en el cartell, com en infraestructura, com en assistència de públic. Amb el ceba rock es pretén fer que La Pobla es consolide com a escenari de festivals de musica.

«Machete en boca», «Aspart»,«Va de bo», «The locos», «Los de marras», «Def con dos» per a fer una nova edició del ceba-rock este dissabte. Si encara estan interessat a assistir poden comprar les seues entrades en la web servientradas.com a un preu reduit de 7€ fins al divendres dia 22 a les dotze de la nit on la pròpia taquilla del festival a 10€

Simple Share Buttons