PRÈVIA FIRA DEL LLIBRE

redaccio
Added by 16/05/2018

Este cap de setmana la fira del llibre torna al parc municipal Benjamin March i enguany ho fa amb el titol de «feretes, llibre i cançonetes» i un ampli programa d’actes. Una fira que té com a objectiu acostar els llibres, les editorials, els autors per mitjà d’actes musicals i culturals. La fira serà visitable durant tot el dissabte de deu del matí fins a les dos del migdia i de vesprada de quatre a nou de la nit.

Dissabte al matí des de les deu començarà la fira amb tallers i ludoteques per als més menuts i tetare i animació a càrrec de kasiopea Teatre. De deu i mitja fins a les onze Contacontes i taller literari a càrrec de Lluïsa March. L’acte inaugural serà a les onze menys quart i estarà amenitzat pel Grup de Dolçaines i Tabals EDAS. L’activitat literària començarà a les 11 amb Presentacions de llibres i signatura d’obres d’autors infantils i juvenils. A les dotze i mitja actuaran els Ramonets i la fira descansarà de 14 a 16.

Per la vesprada a les cinc es podrà gaudir de la música de la Batukada Batukal Alfafar i del grup «The dance crashers». A les 19 es farà la presentació de les obres guanyadores de la XIII edició dels premis literaris Teodor Llorente en les modalitats de poesia i narrativa, continuaran les activitats per als xiquets amb «El viatge de panxo» i a les 19:30 s’ha programat presentacions de llibres i taula redona amb Guillem Montoro i Patricia Estellés, Ramón Olaso, Víctor Iñúrria, Abelardo Luis Alba i Amparo Herrero. A les 20:30 de la vesprada la fira tancarà amb la presentació del llibre de Genar Martí: Antonio Anglés. La fuga d’un assassí, acompanyat del periodista Sergi Pitarch.

Simple Share Buttons