PRÈVIA GALA DEL COMERÇ

redaccio
Added by 02/07/2018

Diumenge l’auditori de la casa de la Cultura acollirà la segona edició de la gala del comerç. Moment per a reconéixer el treball i l’esforç que el teixit empresarial local desenvolupa dia a dia. El gremi de comerciants de La Pobla torna a organitzar este esdeveniment de la mateixa manera que ja es celebra en altres poblacions. Un dia on el comerç de proximitat és el protagonista, reivindicant el seu paper social i econòmic al municipi.

La gala del comerç,valdrà per a saber quins seran els guanyadors de gent amb talent. Uns guanyadors que eixiran de les actuacions de Laura Contelles i Angel Aranda, Lareta, Lucia Garcia, Grup de bailoterapia Celia Valls, Brenda Be i el mag Chemago.

Es donaran 4 premis en metàl·lic. El primer premi serà de 300€ i correra a càrrec de l’empresa Mail Boxes. El segon i tercer premi de 200 i 100€ respectivament aniran a càrrec de la regidoria de joventut. La regidoria de comunicació donarà un premi especial del públic de 150€. El públic assistent per mitjà de l’aplicació La Pobla info, podrà votar l’actuació que més li agrade. L’acte serà presentat per la coreògrafa i ex presentadora de televisió Paqui Rondan i el jurat que decidira el guanyador de Gent amb talent estarà format pel mestre Jose Luis Fauli, la mesta de cant de la corporació musical Eva Guijarro, per la regidora de joventut Lucia Sanchis i per MªJose Faus en representació de l’associació de comerciants.

Vesprada de gala per al comerç local i els artistes del poble. L’acte serà retransmés per La Pobla televisió a partir de les 19:00.

Simple Share Buttons