PRÈVIA PARTIDA PILOTA DIPUTACIÓ

redaccio
Added by 02/07/2018

El dilluns 2 de juliol el trinquet Miguel Canya acollirà una decisiva partida de la fase prèvia de la copa president de la Diputació. Esta competició que compta en la fase inicial amb dos grups de 4 equips cadascun va començar al trinquet de Sueca el 15 de juny i finalitzarà el 15 de juliol a Guadassuar amb la gran final.

L’última partida de la fase prèvia, i decisiva per a saber com acaba la classificació al grup A , de cara a les semifinals, tindrà lloc el dilluns 2 de juliol a La Pobla amb l’enfrontament entre l’equip representant de l’ajuntament de Vinalesa format per Puchol II i Carlos, contra el conjunt de l’ajuntament d’Almussafes, equip on juguen De La Vega i Jesús. Una atractiva partida per a tots els aficionats a la pilota de La Pobla i els voltants. L’equip de Puchol s’ho juga tot, ja que el grup.

Les semifinals tindran lloc el 6 de juliol a Vilamarxant i el dia 10 a Massamagrell entre els primers i els segons classificats de cada grup , però per a saber com es configuraran tot passa pel resultat de la partida de dilluns a casa nostra.

Des de les 18:30 de la vesprada, tenen tots els aficionats a la pilota una cita important, Puchol II i Carlos contra De La Vega i Jesús per un lloc a les semifinals del campionat de Diputació.

Simple Share Buttons