PRÈVIA SANT SEBASTIÀ

redaccio
Added by 16/01/2017

Les festes del patró de la Pobla ja estan més a prop, i per a conèixer els actes que es van a fer hem parlat amb la Clavaria de l’Estraperlo. A més, tant els Clavaris Majors com el Regidor de Festes han aprofitat l’ocasió per a convidar als veïns a participar de les festes.
La festa de Sant Sebastià començara el pròxim dijous 19 de gener amb un nou acte: una passejada de coets des de l’ermita de Sant Sebastià que tindrà diverses parades.
Ja el divendres 20, els actes començaran amb una «despertà» i una missa. Després, a les deu menys quart, serà el trasllat de la imatge del Sant des de l’església fins a l’ermita. A la vesprada, s’hi celebrarà una missa i una solemne processó que finalitzarà amb un castell de focs d’artifici, salves i volteig de campanes.
El dissabte 21 la «despertà» també marcarà l’inici de la festa i, després de la missa solemne, hi haurà una mascletà. A la vesprada, altra missa i una processó marcaran l’agenda d’un dia que finalitzarà amb un castell de focs d’artifici i el Cant dels gojos a Sant Sebastià.
Per a finalitzar, el diumenge 22, es viurà un matí d’esports tradicionals i, a les 11 del matí, es viurà l’entrada amb tots els balls de la Muixeranga l’Antiga d’Algemesí. Amb un dinar de germanor s’agafaran forces per a continuar la vesprada amb el Concert de Sant Sebastià i la Cordà dels quintos del 98.
I per a conèixer més dels actes que es van a realitzar este any hem parlat amb un dels
A més, esta clavaria, encapçalada per Francisco Javier Llorens, Jaime Ramón Navarro i Victor Martí, ha volgut organitzar, a més, altres actes culturals. L’actuació de David Mago, «quan la il•lusió supera la imaginació» i la representació de l’obra «Victor i jo».
De segur que tot el poble gaudeix de la festa.

Simple Share Buttons