PRÈVIA SETMANA ESPORTIVA

redaccio
Added by 02/07/2018

L’esport en La Pobla té en la setmana esportiva el seu gran esdeveniment anual. Es tracta d’un certamen esportiu de gran transcendència i tradició en el nostre municipi i que tindrà lloc en les instal·lacions esportives municipals principalment del dilluns 2 al dissate 14 de juliol de 2018.

Esta trenta-dotzena edició arriba amb novetats, per tal d’oferir a l’esportista un format més apetible i participatiu.

Enguany totes les competicions organitzades es desenvoluparan a la Ciutat Esportiva, la Volta a Peu serà nocturna i se celebrarà el divendres 13 de juliol, s’incorporen modalitats esportives noves com el ONE WALL i els trofeus es lliuraran en un acte de clausura el dissabte 14 a la Ciutat Esportiva.

Estes són les principals competicions a les quals es pot formalitzar inscripció

– Futbol 7 masculí i femení, dels dies 2 al 14 de juliol

– Competició de Tennis i de frontennis, donant inici el tennis el dos de juliol i el frontennis els 27 de juny i finalitzant les dos competicions el 14 de juliol

– Campionat de ONE WALL que és disputarà als frontons del 9 al 14 de juliol, per parelles i en modalitat masculina i femenina.

-Campionat basquet 3×3 en categories masculina i femenina del 9 al 14 de juliol

-Competició de Padel, tant en categoria masculina, femenina, mixta i infantil

– Campionat de tennis taula, que tindrà lloc el diumenge 8 de juliol de 09:30 a 14:00

– Tir i arrossegament, els dies 30 de juny i 1 de juliol

– Competició de tir al plat

– I un dels plats forts arribarà el divendres 13 de juliol amb la volta a peu, que passa a ser en divendres i en horari nocturn, des de les 09:30. Les inscripcions poden formalitzar-se en la web toprun.es fins a les 00:00 de la nit del dimencres 11 de juliol.

A més es continuaran organitzant esdeveniments multitudinaris com la matinal motera, les trobades d’escoles de ball, el trofeu de ciclisme, la matina 4×4 i altres competicions com el trofeu de birles i la matinal d’esport solidari.

Les inscripcions de forma general es podran realitzar en la Ciutat Esportiva, d’11:00 a 14:00 h. i de 16.00 a 20.00 hores. Hi haurà places limitades en funció de la competició. De forma general les inscripcions es realitzaran del 25 al 29 de juny de 2018.

Simple Share Buttons