PRÈVIA SOPAR JOVE

redaccio
Added by 09/04/2018

El divendres 20 d’abril tots els joves de La Pobla tenen una important cita al centre social amb la celebració del taller «Desmuntant l’amor romàntic» sopar i nit de monòleg.

La cita donarà inici a les 9 de la nit i començarà amb una activitat organitzada per l’associació «AMALGAMA» que es diu «Desmuntant l’amor romàntic». Esta activitat serà un taller didàctic en el qual es compartiran experiències i reflexions sobre l’amor i els seus mites. Un taller especialment dirigit als més joves del municipi en el qual es vol ensenyar a què des de la joventut es puguen mantindre relacions sentimentals en igualtat de condicions, desterrant l’amor de les pel·lícules, els sues mites, com la mitja taronja, els cels, les discussions de parella, i la convivència i el matrimoni tal com està assimilat tradicionalment.

Quan finalitze el taller tots els assistents podran sopar, però es recorda que cal portar l’entrepà de casa.

I per a finalitzar el sopar, nit de monòleg, per a tancar la nit jove de la manera més divertida possible. L’escenari del centre social serà per a Manu Baeza, amb el seu espectacle «Manuel d’un fadrí». L’humor del còmic sevillà Manu Baeza parla de les coses quotidianes, coses que estan a l’abast de qualsevol com per exemple, tot allò que perdem o guanyem quan passem a l’edat adulta.

Les inscripcions per al sopar tenen un preu de 2 euros i el termini dóna inici el dia 11 d’abril i finalitza el dia 18. La meitat de la recaptació serà destinada la Quinta del 2000.

Nit divertida per a tots els joves de la Pobla.

Simple Share Buttons