PRIMER CONCERT A L’ERMITA 2018

redaccio
Added by 30/07/2018

El segon cicle de concerts a l’ermita donava inici la nit del dimecres. Segon cicle de concerts però tercer any que la música agafava el protagonisme a uns dels racons més característics del nostre municipi. Moment de sopar a la fresca amb els amics amb posterior concert. Este va ser el primer d’un total de 4 concerts programats i obria el cicle el grup «Black and white Keys Duo».

«Black and white keys duo» són un grup de valencià encapçalat per Andreu Soler amb la marimba i porten dalt dels escenaris des de 2011 i van oferir al públic de l’ermita un concert de qualitat amb algunes novetats respecte a l’actuació de l’any passat, ja que en l’escenari els va acompanyar la veu de la cantant Victòria Ros, una de les fermes promeses de la cançó valenciana

Per a este grup, que repetia al cicle de concerts d’estiu en l’ermita, tornava a ser una bona experiència no soles actuar a l’aire lliure, sinó el fet de poder de fer-ho al voltant de l’ermita.

El concert d’Aranjuez, l’opera Carmen, música cubana i brasilera, juntament amb peces pròpies, va ser el repertori que es va sentir dimecres la nit, gràcies a la combinació del piano, la marimba i la veu dels tres membres del grup.

Simple Share Buttons