PRIMERA JORNADA DE GAMING

redaccio
Added by 30/07/2018

El centre social va ser territori per als videojocs. Per primera vegada s’organitzava una jornada dedicada íntegrament a la practica d’estos jocs virtuals amb la possibilitat d’entrar en joc tant els xiquets com els majors. El catàleg de videojocs per a jugar va ser ampli, des de ballar, fins a conduir un vehicle de carreres passant pel «Fifa 2018», el «Rocket League» i el «Fornite», que van ser els més demandats. L’entrada era gratuïta i la zona de jocs va estar habilitada des de les 1 del matí fins a la 8 de la vesprada i este dia estava dins del calendari del circuit «e-sports» de la Comunitat Valenciana.

El muntatge que es va preparar al centre social donava l’opció de poder seure davant la pantalla a disputar atractius partits de futbol, amb un dels videojocs més clàssics de la historia, el Fifa 2018. Competir el famós i més actual joc del «rocket league» i ,per descomptat, poder aconseguir ser el millor amb el «fornite», el joc del moment i un autèntic èxit mundial. Però a banda de jugar on-line contra altres participants també es podia sentir la sensació de conduir un vehicle de carreres o de ballar de forma virtual.

Des de que els videojocs es van popularitzar a principis dels anys 90 del segle passat el seu ús i la franja d’edat dels seues participants ha anat augmentant fins a deixar una cosa de xiquets, el «e-sport» com ara es diuen és una de les principals aficions i pares i fills comparteixen jocs.

Tot un dia de competició i de joc lliure per a fomentar no soles l’afició pels videojocs, sinó poder fer que la practica pels actuals «e-sports» vaja en augment, ja que esta no és una moda, fins i tot es va debatre si incloure esta pràctica com a esport olímpic, ja que cada vegada va a més i els aficionats i practicants creixen de forma exponencial

Simple Share Buttons