PROGRAMES OCUPACIONALS

redaccio
Added by 02/07/2018

Des de l’ajuntament de La Pobla estan ficant-se en marxa diferents programes ocupacionals per tal d’ajudar a trobar feina a gent que esta dins dels segments d’edat més castigats per l’atur, com les persones majors i les joves. Amb dos subvencions de la Dipuatció de valència s’han iniciat els programes d’ocupació de 2017 i 2018. Pel que respecta al de 2017 s’han contractat a 4 persones durant 4 mesos a jornada completa. En concret són una arquitecta tècnica, un tècnic superiror en projectes d’edificació, un oficial de primera electricista i un oficial de primera fuster. També esta a punt per començar el pla d’ocupació de 2018 amb el qual es vol ocupar a 5 peons durant 5 mesos amb un contracte de 30 hores setmanals. Estos dos programes busquen reforçar els departaments d’urbanisme i serveis, ja que són dos dels departaments de l’ajuntament que més necessitats de personal presenten.

I per aquelles persones joves s’ofereix contracte en practiques, durant un any, per mitjà del programa EMCUJU 2018. Este pla dirigit a menors de 30 anys busca un tècnic de rendes, un enginyer d’obres públiques, un tècnic d’administració i finances, un administratiu, un auxiliar administratiu i un tècnic de só.

Tres programes dirigits a persones majors de 55 anys i menors de 30 que vol ajudar-los a reincorporar-se al mercat laboral.

Simple Share Buttons