RECEPCIÓ EQUIPS VALLBONENSE

redaccio
Added by 02/07/2018

El saló de plens de l’ajuntament obria les seues portes per a rebre a tres dels equips del planter del Vallbonense que esta temporada han quedat campions de lliga. Ja és tradicional que en l’ajuntament s’organitzen actes de reconeixement als diferents equips o esportistes campions del municipi i esta vegada li arribà el torn als tres conjunts del club del Salvador Martí que s’han proclamat campions de la seua lliga. Un acte que els premia un any on per arribar a ser campions han tingut que esforçar-se de valent.

La temporada 2017/2018 es tanca amb un campionat per als equips del Benjamí «C», el Cadet «A» i el Cadet «B». A estos tres equips, després d’una dura temporada els arribava l’hora dels reconeixements públics.

Els primers a rebre les plaques de reconeixement foren els jugadors del Benjamí «C». Ells són Juanjo, Pablo, Tristam, Iker, Hugo, Diego, Joan, Jaime, Izan, Raul, Guillermo, Pablo, Cristian i Izan Vargues, tots ells entrenats per Ignacio Cristobal. Un per un anaren eixint els futbolistes a per la seua placa d’homenatge, i finalment es van fer una foto de grup.

El segon dels equips que va participar de l’acte va ser el Cadet «A». La categoria cadet és la més important pel que fa a la categoria de lliga, ja que depenent en quina categoria estiga disputant els seues partits la resta dels equips del planter juguen en la mateixa, per tant este campionat i ascens repercutira en tots els equips del planter blanc i roig. El cadet «A» esta format per Hugo, Miguel, David, Sergio, Francisco, Sergio Garcia, Antonio, Pablo, Marc, Miguel, Nacho, Borja, Cesar, Farncisco, Jorge Nieto i Jorge Sotos i Adrian. Tots ells entrenats per Cristina Garberan

El tercer i últim en ser reconegut pel seu èxit esportiu va ser el Cadet «B». Ells també s’han proclamat campions de la seua lliga. Este equip que està entrenat per Juan Ramon Jimena el formen Mario, Aarón, Jorge, Gonzalo, Jorge Ibañez, Alvaro, Jesús, Alejandro, Victor, Daniel, Diego, Cristian, Marcos, Sergio, Ruben, Isaaoc, Victor, Mateo, izan Sergio i Ruben. 21 jugadors que s’han convertit en campions de lliga, i que amb este acte se’ls oferia un reconeixement institucional a la seua campanya.

Tres equips, tres campionats que premien el treball de l’escola del Vallbonense que està fent-se des del mes de setembre. Uns resultats que fan pujar el nivell del planter blanc i roig.

Simple Share Buttons