REFORMA CIUTAT ESPORTIVA

redaccio
Added by 01/06/2017

La ciutat esportiva va agafant forma amb la instal·lació de la gespa del camp de futbol, una obra esperada que no serà l’única que es farà a esta parcel·la. Ja s’ha presentat i s’ha donat a conéixer el projecte de reforma del que es vol que siga la futura ciutat esportiva del municipi. Un projecte que es va presentar de manera oficial als clubs i escoles esportives a l’última reunió ordinària del consell de l’esport celebrada el passat dimecres dia 24.

Una nova ciutat esportiva que serà més gran que l’actual, ja que ampliarà els sues límits més enllà dels murs actuals i es prolongara fins a la ronda nord. Amb esta ampliació es vol aconseguir una infraestructura el més completa possible, a disposició de les practiques esportives més demandades donant solucions a les necessitats dels clubs esportius locals

Un projecte de mes 40.000 m que s’executarà per fases. Una transformació radical de la principal parcel·la esportiva del municipi.

La futura ciutat esportiva té previst la construcció d’una pista coberta anexa al pavelló d’esports actual, una plaça central dalt del pàrquing existent que fara de punt de trobada de la zona, un espai per a practicar skate al costat del camp de futbol, a més de dos pistes polivalents, dos frontons nous, cinc pistes de tenis i un rocòdrom a la zona de la parcel·la més prop de la ronda. El projecte també contempla una pista de running que estarà present per tota la ciutat esportiva, amb un recorregut intern i un altre exterior de material oficial.

Esta nova ciutat esportiva esta plantejada per a convertir-se un parc esportiu, una zona per a què els veïns la gaudisquen i li donen ús molt més enllà de les diferents pràctiques esportives.

Una zona per a fer esport, per a passejar o per a poder aprofitar-la com a parc per a l’esplai dels veïns de La Pobla que aconseguira, ua vegada finalitzava tornar a agrupar als esports de La Pobla baix un mateix recinte.

Les primeres actuacions començaran a executar-se en la part que actualment es troba en desús entre els frontons que existeixen ara i el nou camp de futbol. Alli, a on ara hi ha terra només, se situarà la zona skate i la primera de les dos pistes polivalents per practicar basquet, handbol i futbol sala.

Simple Share Buttons