RESUM BÀSQUET POBLA A – POBLA B

redaccio
Added by 16/01/2017

Tornava la competició de basquet després de les vacances de Nadal, i els dos equips del club de la Pobla jugaven com a visitants els seus respectius partits. El Sénior A es desplaçava a Vinaròs, per a jugar contra el líder, i el Sénior “B” a Borriana per a enfrontar-se contra un dels equips més assequibles del seu grup. La jornada va deixar cara i creu amb els resultats.
El Sénior “A” es va desplaçar fins al Baix Maestrat per a visitar al líder. Partit difícil, ja que els de Vinaròs només havien caigut derrotats en dos partits durant la temporada i portaven una ratxa de tres victòries seguides. Els de Gabi Fuster no van poder fer front al millor equip de la lliga i caigueren derrotats per 96 a 58, dura derrota que els deixa al lloc deu de la classificació, amb cinc victòries i set derrotes. Al pròxim partit rebran al pavelló de la Pobla al “Cenemar.es” d’Onda, també un partit molt complicat perquè els d’Onda són els segons classificats.
I el Sénior “B” és l’equip que va deixar la bona notícia del cap de setmana. Els de La Pobla visitaren Borriana i guanyaren el seu partit amb comoditat. Partit que els feia sumar la huitena victòria de la temporada, que juntament amb les quatre derrotes que han aconseguit, els fan estar quarts classificats. Per a començar l’any el Sénior “B” no va deixar escapar el seu partit per a continuar en la part alta de la lliga. A Borriana el resultat final va ser de 43-61. Pròxima jornada: partit com a locals contra el “Rockeros Che”.

Simple Share Buttons