REUNIÓ ALEMANYS

redaccio
Added by 30/11/2017

La revisió dels punts del conveni que existeix entre La Pobla i el municipi alemany de Barleben foren revisats, debatuts i analitzats esta setmana a l’ajuntament per a poder continuar la relació entre les dos pobles. D’entre tots els punts, el que afecta la formació acadèmica de les persones i totes aquelles mesures per a fomentar el treball han sigut els aspectes més desenvolupats i ara és moment de treballar també en altres aspectes.

La formació Dual ha estat el principal punt de relació entre els dos municipis als últims anys i per mitjà d’este pla han sigut moltes les persones que no soles hi han aprés alemany i han estudiat un ofici, sinó que han anat fins a Alemanya per a incorporar-se al seu mercat laboral. Amb la reunió d’esta setmana, organitzada a voluntat dels representants germànics, es vol aprofundir en altres temes que afecten Barleben i La Pobla, com són el canvi climàtic, l’eficiència energètica i les energies renovables, la Cultura i l’esport.

La comitiva d’alemanys estava formada per 4 representants, entre ells el cap de l’oficina comercial de Barleben, representant de l’associació federal de xicotets i mitjanes empreses, del ministeri de medi ambient de l’estat de Sajonia-Anhalt i l’alcalde de Barleben. Per a la delegació alemanya este conveni ha sigut molt positiu des de la seua ficada en marxa i la seua voluntat és que continue vigent més anys.

D’esta reunió participaren diferents regidors per a poder tractar de manera més personalitzada les diferents àrees de treball que a partir es vol començar a fomentar des dels dos ajuntaments. Si fins ara a Barleben i La Pobla els unia el treball conjuntament per la formació i el treball de la gent, ara els esforços també aniran encaminats a treballar pel canvi climàtic, les energies renovables, el foment de l’economia, l’educació permanent, la movilitat dels joves, la Cultura i l’esport.

Simple Share Buttons