REUNIÓ CIUTADANA

redaccio
Added by 30/11/2017

Un any més el Centre Social va ser el lloc de celebració de la cita anual entre el veïnat de La Pobla i el govern municipal. Els pressupostos recentment aprovats, les destinacions de les inversions previstes per al 2018 i la taxa del consorci València Interior foren els principals temes abordats pels veïns. Una cita de caràcter anual que permet mantenir un contacte directe entre polítics i ciutadania.

La reunió ciutadana és una cita que s’ha consolidat i que porta celebrant-se ja tres anys. Estes iniciatives se sumen a altres, com els diferents consells sectorials, les reunions obertes com les que esta celebrant-se per a modificar el pla general o la web de transparència.

Els ciutadans van aprofitar per a transmetre els seus problemes, dubtes, queixes i propostes. Alguns dels temes que es van posar damunt la taula van ser la neteja de carrers, les zones no urbanitzades del cas urbà, la falta de col·lectors pluvials en determinades zones del poble, però també es tractaren dubtes relacionats amb la memòria històrica, la nova bascula o les despeses en personal que suporta l’Ajuntament. Una hora i quart de reunió directa amb la qual els veina van poder fer les seues queixes o reivindicacions al voltant d’aquells temes que els afecte de manera directa.

Es tracta de la qurat reunió ciutadana que organitza l’equip de govern en esta legislatura i que serveix per a prendre el pols de les preocupacions veïnals.

Simple Share Buttons