REUNIÓ COMARCAL COMPROMÍS

redaccio
Added by 29/06/2017

Diferents alcaldes i regidors de la coalició Compromís de la comarca de Camp de Túria, es reuniren al centre social, per tal d’avaluar els dos anys en els quals el seu partit esta governant a la Diputació de València. La legislatura es troba a hores d’ara en el seu equador i s’ha volgut des de la direcció del partit visitar totes les comarques de la província.

Compromís ha editat per als seus representants als ajuntaments una guia de serveis de la Diputació, en la qual es descriuen els diferents recursos que l’entitat provincial dona als ajuntaments, aixi com els terminis, els criteris de valoració o la persona de contacte per a realitzar gestions.

A l’acte assistiren la presidenta de la Diputació Mª Josep Amigó, el diputat de Medi ambient Josep Bort i el diputat a les corts valencianes Francisco Javier García. La representació local va recaure en l’alcalde Josep Vicent Garcia i en la regidora de Cultura, discapacitat i Patrimoni Beatriu Palmero. Un col·loqui amb el qual fer un balanç dels dos anys de govern en la diputació, una institució en la qual Compromís governa en coalició amb el PSPV-PSOE i València en Comú.

Simple Share Buttons