REUNIÓ COMARCAL PSOE

redaccio
Added by 16/05/2018

La seu de l’agrupació local del PSOE va ser punt de trobada comarcal la setmana passada. Militants de camp de Túria, juntament amb regidors i alcaldes comarcals es van citar en La Pobla per a tal de tractar diferents temes de partit. Una reunió que va servir per a prendre el pols de la militància i per a poder arreplegar demandes dels pobles del nostre voltant davant de la secretaria provincial del partit i diputada en les corts valencianes Mercedes Caballero.

Mercedes Caballero visitava Camp de Túria després d’haver sigut triada secretaria general de la província de València el passat mes de Novembre. Una trobada que li va servir de conéixer de primera mà las inquietuds, per mitjà dels militants presents i els regidors i alcaldes que van assistir.

Moment perquè d’entre totes les idees es puguen arreplegar les millors, i amb elles poder començar a preparar els programes electorals que els partits presentaran a la ciutadania en un any. Les reunions comarcals estan pensades per a què els representants de cada municipi aporten les seues reivincacios, que en molts casos són comuns a la resta de pobles.

L’alcalde d’Olocau, l’alcaldessa de Benissanó, la mateixa Mercedes Caballero, la diputada de benestar social de la Diputació de València i Regina Llavata juntament alb diversos militants i regidors de pobles veins formaren part de la reunió.

Simple Share Buttons