REUNIÓ DESEMBRE CONSELL DE L’ESPORT

redaccio
Added by 04/01/2018

Les entitats esportives de La Pobla tancaven el 2017 amb una nova reunió del consell de l’esport. La reunió va l’aula de formació de la ciutat esportiva. A la reunió acudiren un representant de cada club o associació esportiva i es tractaren diversos temes que els afecta de manera directa. El consell de l’esport programa entre dos i tres sessions ordinàries per cada any i a esta es va tractar diferents temes relacionats amb subvencions, esdeveniments i cursos de formació per als clubs.

Els que es van sotmetre a debat per part dels presents van ser l’informe sobre l’adaptació del reglament de funcionament del consell de l’esport, les subvencions per a projectes i entitats esportives de 2018, la convocatòria de cursos de formació per l’ús de desfibril·ladors, informació de les obres de construcció de la 2ª fase de la ciutat esportiva i la programació d’esdeveniments esportius per a 2018. Un dels punts amb més debat i pel qual es va crear una comissió de treball va ser la constitució d’una comissió tècnica que elaborarà un projecte per a fer més atractiva la pròxima edició de la setmana esportiva.

Amb esta reunió es tancava un any esportiu, i es ficava ja la vista de cara al funcionament, a tots els àmbits, dels clubs i entitats esportives de La Pobla per a 2018.

Simple Share Buttons