REUNIÓ NOVOA CENTRE DE SALUT

redaccio
Added by 29/06/2017

La directora de gestió sanitària, Antonia Chornet i Daniel Andres, cap del servei d’atenció i informació al pacient del departament de salut Arnau de Vilanova – Lliria celebraren una reunió amb el regidor de Sanitat, Javier Novoa en La Pobla. Una cita que buscava avaluar l’equipament del centre de salut, el seu personal, l’estat de la reforma i millorar la comunicació amb la conselleria.

Entre els temes més importants tractats a la reunió va estar la possibilitat d’augmentar el personal una vegada finalitzades les obres, per poder alleugerir els pacients que té cada metge i agilitzar la demanda de cita amb els doctors.

L’actual sistema d’atenció als pacients en urgències, i com és la gestió que el centre fa dels pacients i el protocol que es segueix per atendre’ls tambe va ser un assumpte que va estar damunt la taula, a gràcies a la contestació per escrit que la directora d’atenció primaria del departament Arnau Vilanova-Lliria ha fet a petició del mateix regidor.

La inversió en el Centre de Salut serà de 504.000 euros i permetrà ampliar la primera planta de l’edifici, es construiran 9 sales de consulta que s’uniran amb la planta baixa a través d’una nova escala i un ascensor per facilitar l’accés dels usuaris que quedarà connectada per un corredor a la que ja existeix en la primera planta de l’edifici.

Simple Share Buttons