SAN SILVESTRE

redaccio
Added by 04/01/2018

El 27 desembre l’esport i la diversió anaren de la mà amb la tercera edició de la San Silvestre. Una vesprada nit que un any més citava pels carrers de La Pobla a la gent que volia tancar l’any fent esport, però passant-ho de la millor manera possible. Una prova esportiva de curt recorregut on els complements i les disfresses eren l’equipació ideal per a córrer. Per tercer any la San Silvestre va estar organitzada per l’associació de comerciants.

De la mateixa manera que a les altres dos edicions el recorregut era totalment urbà amb una distància a completar de 4 kilòmetres. L’arc d’eixida i meta estava situat al mercat, i baix la seua coberta se citaren els participants per tal de poder formalitzar la inscripció i l’arreplegada del dorsal. Les disfresses anaren a poc a poc agafant tot el protagonisme i es va vore disfresses de tot tipus.

Encara que la participació del pare Noel va deixar un missatge per als més menuts

La gent que va vindre a participar es va esforçar per donar el màxim ambient i color possible a la prova

Però la finalitat més important de la tercera edició de la San Silvestre va ser la solidaritat, ja que els participants havien d’aportar aliments no peribles per al banc d’aliments. Un aspecte que converteix a la San Silvestre en un bon reclam per a participar.

I a les huit en punt l’arc d’eixida estava ja replet amb els 160 participants que mostraven les seues ganes per començar l’últim esdeveniment esportiu de 2017 al nostre poble. Per a tots ells 4 kilòmetres pels principals carrers i avingudes, un circuit per a fer esport i divertir-se.

Per als participants el premi en arribar a meta va ser un got calentet de xocolata amb fartons, el millor premi possible a eixes hores, ja que els ajudava a recuperar forces i no passar fred.

I en arribar tots a meta sorteig de regals per als més afortunats, uns regals proporcionats per l’associació de comerciants. I per al final premi al col·lectiu més nombrós, una premi per ser el l’associació o club que va aportar més participants en la carrera, un premi que va ser per a la falla al grup d’emoticons del WhatsApp de les xiques de la gimnàstica rítmica. Uns regals que acomiadaven la San Silvestre fins a l’any que bé. Si s’han quedat amb les ganes, podran participar en l’edició de 2018, que serà el dijous 27 desembre, ja poden anar apuntant-se la data.

Simple Share Buttons