SANT RAFAEL I SAVE THE CHILDREN

redaccio
Added by 24/04/2017

Màxima expectació a les portes del Centre Sant Rafael de la Pobla, està a punt de començar una de les proves més solidàries del curs i encara queden alguns detalls per rematar. Es donen les últimes instruccions i els familiars dels alumnes comencen a emplenar el carrer.

I no és per a menys, i és que està a punt de celebrar-se la carrera per Save the Children, una iniciativa solidaria amb la qual cada any el centre corre en favor d’un projecte d’ajuda a xiquets de zones empobrides.

A poc a poc anaven eixint tots els alumnes, preparats per a esta festa de la solidaritat i és que, a més enguany, estan d’enhorabona: després de deu edicions col·laborant amb l’ONG, els han anomenat Centre Ambaixador.

La cursa forma part d’un programa més ampli de conscienciació per als alumnes, i és que és el colofó per a la setmana cultural que celebren i una de les activitats que més motiva a alumnes, professors i familiars.

Però abans de córrer, era necessari fer l’acte oficial d’entrega de la placa que els commemora com a Centre Ambaixador, pel que una representant de l’ONG es va desplaçar fins a la Pobla per donar-la personalment. Per a Save the Children és tot un honor que hi haja centres tan solidaris.

Els agraïments van continuar, i és que deu anys no es compleixen cada dia, pel que des del Centre van voler fer un detall a totes les persones i entitats que col·laboren en fer més gran estes iniciatives.

Així, l’Ajuntament de la Pobla, la Policia Local, Caixa Popular i el Banc d’Aliments es van emportar un fortíssim aplaudiment i un detall. També ho va fer la seua exdirectora, i és que va tenir un paper fonamental en portar endavant tant la cursa solidaria com la setmana cultural.

I ja amb totes les formalitats complides, sols quedava gaudir d’esta cursa que canvia quilòmetres per euros, i és que els xiquets poden deixar la seua aportació en esta caixa.

En esta carrera, la distància canvia en funció de l’edat, però el que és igual per tot és la voluntat de col·laborar en esta iniciativa. Des dels que només corren un xicotet tros, fins als que donaran diverses voltes, tots posen el seu granet de sorra en esta carrera.  Els xiquets saben que ací més important que guanyar és ajudar els altres.

Unes carreres on els alumnes es poden sentir com herois no només per guanyar sinó per l’ajuda que suposa la seua participació per a altres xiquets com ells.

Simple Share Buttons