SEMIFINAL DE PILOTA EDICOM

redaccio
Added by 30/11/2017

Si la setmana passada tocava semifinals de l’EDICOM al trinquet de La Pobla amb l’anada de les semifinals per a l’equip de tercera, este cap de setmana passat més semifinals, pero a la categoria segona, amb la disputa de la tronada de les semifinals. Després de la derrota la setmana passada al trinquet de Torrent contra l’equip de Riba-roja a Miguel, Jose, Traca i Ximo els tocava remuntar i guanyar de tres jocs, per a poder eliminar als Riba-roja i guanyar-se un lloc a la final.

Començà la partida prou bé per als de La Pobla i s’avançarem de tres jocs jugant bona pilota, però l’experiència dels de Riba-roja va fer que el trio de blau no es descentrara, i encara que estaven per baix al marcador, no li perdien la cara a la tornada de les semifinals en cap moment. L’esforç inicial dels poblans els va fer que amb els pas dels jocs cada vegada costara més fer els quinzes, ja que el cansament es feia patent entre el trio de La Pobla, que vestien de roig. Amb iguals a 45 la semifinal penjava d’un fil, ja que arribats a eixe punt s’havia d’acabar guanyant, i si podia ser deixar sense sumar quasi cap joc més als de Riba-roja, cosa complicada, ja que els blaus arribaven un punt on el seu joc conservador els jugava a favor. La partida continuava i es ficava igual a 50, moment ja sense cap marge d’error, però els blaus saberen, arribats a eixe punt, temperar nervis i fer-se amb la victòria de la partida i la classificació per a la final de la categoria.
Finalitzava així el campionat per a l’equip de La Pobla a la segona categoria del campionat EDICOM.

A pesar d’esta eliminació el club de galotxa de La Pobla sí que tindrà representants a les finals d’este dissabte dia 2 al trinquet de Lliria. A la categoria tercera, Adrià. Carles, Salva i Toni feren valdre el marcador a favor de l’anada per a eliminar a Manises, guanyant també la partida de tornada per 60-70 i classificant-se per a la final de manera solvent.

Simple Share Buttons