SEMIFINAL LLIGA PROMESES

redaccio
Added by 16/05/2018

Els més prometedors valors de la pilota valenciana estan jugant-se la part final del campionat per equips de la lliga caixa popular d’escala i corda. La primera de les semifinals va enfrontar diumenge a la vesprada al trinquet de La Pobla a Alex Tur, Hilari, i Alex Catalan contra Jesús, Edu i Luis Miguel.

La formació encapçalada per Àlex Tur va acabar la primera fase en primera posició i ha comptat totes les seues partides per victòries. Amb tot aço Jesús, Edu i Luis Miguel tenien davant d’ells una oportunitat per intentar derrotar a un equip que s’ha mostrat molt sòlid durant el campionat.

La partida va tindre molt bon nivell de joc i es notava que estava en joc tota una final de la lliga, ja que els dos equips van estar a un alt nivell, jugant al màxim i anant a totes des del Va de bo. La primera part de la partida va estar marcada per la igualtat, però el trio de roig va aconseguir obrir distancia al marcador i encara que la partida es va tornar a ajustar al final van acabar per imposar-se i classificant-se per a la gran final.

La segona semifinal es decidirà al trinquet de Pelayo el dijous 10 de maig a les 16.30 h. Andres, Santacreu i Isaac, segons classificats en la fase de lligueta, buscaran la victòria davant Yago, Natxo i Lluís, formació que ha acabat en tercer lloc.


Els vencedors d’estes semifinals lluitaran pel títol el diumenge 20 de maig, Una final que es disputarà al nostre trinquet i que servira per a coronar al millor equip de la quarta lliga de promeses de caixa popular.

Simple Share Buttons