SIGNATURA OBRES ZONA SKATE

redaccio
Added by 06/02/2018

Les obres d’ampliació de la ciutat esportiva, pel que respecta a la fase 1b, estan més a prop de ser una realitat. El contracte que regulà les condicions i terminis s’ha signat esta setmana a l’ajuntament. Amb estes obres es donarà forma a la parcel·la més propera al terreny de joc del Salvador Martí. En concret, este espai de terreny, s’ha reservat per a construir una zona per a la practica del skate i parkour i dos pistes poliesportives polivalents.

El disseny de la pista skate i parkour s’ha fet de manera consensuada amb experts practicants d’estes disciplines, de manera que el diseny siga correcte i a la mida dels futurs usuaris. El que es pretén és que esta parcel·la estiga a diferent altura de les pistes polivalents, aprofitant un desnivell natural que el terreny ofereix, esta altura, també donarà l’opció de crear una xicoteta graderia cap al camp de futbol i també s’ha plantejat una zona verda i el primer anell per a corredors. Tot este projecte està previst que siga una realitat abans d’estiu.

Pista skate i parkour per atraure cap a la ciutat esportiva a un nou públic. I dos pistes poliesportives per a descongestionar els usos del pavelló i dotar als diferents clubs esportius de noves zones per a practicar les seues modalitats.

Simple Share Buttons