SOPAR CONTRA EL CÀNCER

redaccio
Added by 30/07/2018

El soroll de la gent que entrava al parc. L’olor dels entrepans que es van repartir. L’ambient de solidaritat i esperança es podia respirar. El passat dissabte, es va celebrar un any més el tradicional sopar organitzat per la delegació local de l’Associació Contra el Càncer. En aquest sopar, que ja s’ha convertit en una cita d’assistència necessària per a molts veïns del municipi, tota ajuda és poca perquè l’associació puga desenvolupar els seus projectes.

Com en totes les edicions d’aquest acte estiuenc, l’assistència no va defraudar, ja que van acudir al voltant de 400 persones, sense contar els qui van participar amb l’adquisició de la fila zero. Aquest fou un sopar a la fresca amb entrepà, beguda refrescant i postres que va ser posteriorment amenitzat per un espectacle musical.

L’associació, durant l’any, organitza diversos actes per poder arreplegar fons, però aquest és, amb diferència, el més multitudinari de tots. La lluita contra el càncer és diària i no entén de dates. Sempre, qualsevol activitat organitzada està secundada per la ciutadania. Per desgràcia aquesta malaltia colpeja fort, i la gent s’ha fet l’ànim que la lluita per a poder eradicar-la és cosa de tots.

L’any passat, en aquest mateix sopar, es van recaudar més de 10.000 euros, diners que l’Associació Contra el Càncer ha destinat als seus programes. Per això, des de l’Associació es procura dur a terme actes i iniciatives que afavorisquen la investigació d’aquesta malaltia crònica.

Com tots els anys, aquest sopar de l’assocaició contra el càncer va ser possible gràcies a l’ajuda desinteressada dels comerços locals, els quals van col·laborar amb els seus productes. Aquests es van rifar entre tots els assistents en finalitzar el sopar. Molts afortunats van poder endur-se a casa sopars en restaurants, plantes, quadres, entre altres variats premis.
En acabar la rifa, es va dur a terme un espectacle musical, on els millors artistes locals passaren per l’escenari amb l’objectiu de rematar una nit solidària, la qual ja s’ha convertit en un acte indispensable per als veïns de La Pobla.

Simple Share Buttons