SOPAR ESTELLÉS

redaccio
Added by 05/10/2017

Amb l’arribada de l’ultim divendres de mes, tornava a la programació cultural la cita del café teatre, però el de divendres no va ser un café teatre qualsevol per tercer any consecutiu i coincidint amb molts més pobles al llarg de tota la comunitat valenciana La Pobla celebrava el seu sopar Estelles, nit musical i poètica per a rendir homenatge al poeta de Burjassot Vicent Andrés Estellés. Un primer café teatre que es va celebrar al pati de la casa gran.

Un sopar que va deixar xicotet el pati de la casa gran i que obri un mes d’octubre que en La Pobla va estar ple d’actes culturals i que no serà l’únic acte en homenatge a Vicent Andrés Estellés, ja que el 8 d’octubre a la nit la casa de la Cultura acollira el concert «6 veus per al poeta» que tindrà també al poeta de Burjassot com a màxim exponent

I abans de sentir l’espectacle tots a sopar, les taules plenes per a gaudir de bona gana dels entrepans, els dolços i el café abans de baixar la intensitat de la llum del pati i començar amb l’acte. Esta tercera edició del sopar Estelles va començar amb el repartiment de reconeixements a la gent que ha participat del voluntariat pel valencià , els que han format part dels grups de conversa tots els dimecres i dijous, i per últim, l’entrega dels certificats del nivell de valencià A1.
Una vegada terminat el lliurament de diplomes donava inici «Un cant a la terra», l’espectacle poètic musical amb música original de la companyia «melodemodomies». Amb Miguel Perez Perello a la guiterra, Sandra Alfonso al violím a la flauta Joaquim Ortega Soria , I francisco José Perez al piano començaren a sonar les melodies que acompanyaven els versos que recitava Tomàs Llopis, en els quals es feia repàs pels pobles de la comarca de la Marina a la gran obra de Vicent Andrés Estelles «mural del País Valencià»

Simple Share Buttons