SOPAR PSOE – RAFA GARCÍA

redaccio
Added by 22/06/2017

El PSPV-PSOE esta immers en un procés de primaries per a triar que ha de ser el seu pròxim secretari general. Un dels candidats, Rafa Garcia, va visitar la Pobla dimecres la nit per a sopar junt amb la militància de Camp de Túria i Serrans. La primera parada de Rafa Garcia va ser una reunió en la seu del partit amb regidors i alcaldes, una primer pressa de contacte per a mostrar les línies generals de la seua candidatura de manera directa amb els representants dels pobles presents. Una vegada finalitzat la reunió la comitiva es desplaçava cap al lloc a on estava organitzat el sopar. La majoria d’assistents estaven allí esperant al candidat que va ser rebut entre aplaudiments. De la vetlada participaren més d’un centenar de persones.

Uns canvis dins del partit que Rafa vol aspirar a capitanejar. Ell va presentar la seua candidatura el passat dilluns 19 de juny, les votacions per saber quin serà el pròxim secretari general dels socialistes valencians culminarà el diumenge 16 de juliol.

Un primer acte de la candidatura de Rafa Garcia que li valgué per poder arreplegar els primers avals de suport a la seua persona. Entre les més de 140 afiliats presents, abans de sopar, prengueren la paraula diferents dirigents de les dos comarques representades, per part dels pobles dels serrans Rafa Darijo, alcalde del poble de Benageber, i representant al camp de Túria el màxim dirigent d’Olocau, Antonio Ropero.

Rafa Garcia es l’actual alcalde Burjassot i ha triat per a la seua candidatura el lema «La força de la militància», amb unes bases del partit més participatives. L’edil de Burjassot aspira a convertir-se en secretari general del PSPV-PSOE el poxim dia 16 de juliol, on s’enfrontarà a Ximo Puig, president de la Generalitat i actual secretari general del partit.

Simple Share Buttons