SORTEIG PEPE VALLS

redaccio
Added by 11/06/2018

Les instal·lacions esportives del Mas de Tous i al camp de futbol del Salvador Martí seran els dies 9,10, 16 i 17 de juny el lloc per a celebrar el campionat de futbol Pepe Valls. Un prestigiós i tradicional campionat que porta celebrant-se dos dècades i que reuneix als campions de les lligues de la federació en categoria prebenjamí, benjamí i aleví. Una cloenda per a la temporada del 60 aniversari del Vallbonense que portarà fins a La Pobla als millors equips de la província. Dissabte, el centre social, va ser el lloc per a realitzar el sorteig dels grups.

Quasi un centenar d’equips participaran del campionat Pepe Valls de 2018, un torneig que amb el pas dels anys ha anat consolidant-se com a un dels més prestigiosos que es pot jugar a l’estiu, una vegada que ha finalitzat la temporada. A banda de l’organitzador, només pot disputar-se si un equip ha quedat campió de la seua lliga. Amb la d’enguany el torneig Pepe Valls arriba ja a la seua vintena edició.

Un campionat que es disputa per primera vegada en La Pobla i que ha arribat fins al nostre poble gràcies a les bones relacions entre els organitzadors i el Vallbonense, i també per la possibilitat de poder disputar partits en 4 camps a l’hora, repartits entre 2 instal·lacions.

Seran dos caps de setmana intensos de futbol, amb unes xifres de record, tant de jugadors participants, com de públic assistent, com de gent voluntària de l’organització i el club que treballaran per fer dels dos caps de setmana un campionat d’èxit.

Pel que respecta al resultat del sorteig, per al At. Vallbonense, deixa el seguent resultat. En categoria prebenjamí els jugadors de La Pobla queden enquadrats en el grup 3, juntament amb el Juventud Barrio del Cristo, el racing Algemesí i el San Marcelino. A la categoria benjamí els blanc i rojos jugaran contra el Torre Levante, el Club deportiu Sarset i el Rambleta, i la categoria aleví el Vallbonense jugarà la fase de grups contra el Malilla, el Torre Levante i el Ciutat de Xativa. Els dies

9,10, 16 i 17 de juny La Pobla acollira un dels esdeveniments futbolístics més importants del futbol base valencià.

Simple Share Buttons