TALLER ALIMENTACIÓ SALUDABLE

redaccio
Added by 02/07/2018

Els col·legis Lluís Vives i Mas de Tous han sigut els dos centres escolars del municipi on durant el mes de maig i juny s’han organitzat tallers d’alimentació saludable amb els alumnes de quart de primaria. Uns tallers que han servit per a ensenyar a l’alumnat una altra manera de menjar, més saludable per al cos, i més beneficiosa per al medi ambient.

Uns tallers que ha servit per a què tant els xiquets com les xiquetes pogueren conéixer alternatives saludables i més ecològiques respecte a la dieta que molts porten habitualment, marcada pel ritme de vida actual, on la famosa i autòctona dieta mediterrània cada dia esta quedant en desús.

I per a què l’alumnat participant del curs poguera experimentar en primera persona part de les ensenyances de la mestra del taller, que millor manera que tastar aquells productes dels quals estaven parlant-los i no havien sentit parlar mai.

I per les opinions dels xiquets i xiquetes pareix que no soles és que el taller els ha agradat, sinó que a partir d’ara estan conscienciats a canviar els seus hàbits alimentaris.

Reducció de sucres refinats, de consum de carn, i més consum de fruita, verdura i llegums, són algunes de les recomanacions que des del taller, amb part teòrica i practica, se’ls va ensenyar a l’alumnat dels tallers

Simple Share Buttons