TALLER MANGA I MTL

redaccio
Added by 09/07/2018

El còmic estil manga és un estil de dibuix provinent del Japó i del qual han eixit moltes de les més exitoses sèries de dibuixos que fa molts anys que triomfen en les pantalles de televisió i en les llibreries especialitzades. Exemples com Bola de Drac o Doraemon són alguns dels més famosos. Els fans del manga són molts, especialment entre els més joves, i per a tots ells es va organitzar a la Llar Jove un curs de dos dies per a poder acostar-los als secrets d’este estil de dibuix.

El curs va tindre bona acollida i els que es van decidir a participar són xiquets i xiquetes que senten atracció per la cultura japonesa. Una cultura que té en el Manga un dels seus màxims exponents. Per a estos joves poder conéixer de prop els secrets del manga va ser una oportunitat que no volgueren deixar passar.

El manga té darrere seu una historia molt extensa i no soles agrada als més joves, sinó que també manté enganxats als menys joves, és un estil que traspassa generacions.

Però este taller no era l’única formació que estava impartint-se a la llar jove esta setmana, ja que un any més s’havia convocat un curs de monitor de temps lliure. Este curs va començar el 18 de juny i finalitzarà el 13 de juliol. Amb una durada de 310 hores els alumnes que participen tindran la capacitat d’organitzar, dinamitzar i avaluar activitats dirigides a xiquets i xiquets i adolescents, dins del marc de la programació general d’una organització.

Un curs que cada any s’organitza i al qual no falten els joves amb ganes d’aprendre i formar-se

Una vintena de joves estan participant de la formació d’este curs intensiu que aporta moltes habilitats i recursos per a treballar amb xiquets i adolescents i que la Llar Jove acull en les hores lectivesfins el 13 de juliol

Simple Share Buttons