TALLER MINDFULNESS

redaccio
Added by 13/04/2018

El Mindfulness pot considerar-se una filosofia de vida que inclou la pràctica de la meditació. Juntament amb diverses tècniques de relaxació, el seu apogeu és recent.
L’objectiu és aconseguir un profund estat de consciència durant la sessió, i s’usen diverses tècniques concretes per a aconseguir-ho. Perseguim aconseguir que la nostra consciència es relaxe i no elabore judicis de les nostres sensacions, sentiments o pensaments. Saber què esdevé en la nostra part interna en cada instant a través de la gestió dels processos atencionals. Saber que és i com aplicar els coneixements del mildfunnes va ser l’objecte del taller organitzat a la llar jove.

El Mindfulness aconsegueix separar la persona dels seus pensaments per a poder reconéixer-los i posar en dubte els patrons mentals, atorgant un gran pes a l’ací i l’ara mitjançant una atenció total al moment present. El taller volia, no sols ensenyar esta pràctica als alumnes, sinó també que aprengueren els mètodes per a poder aplicar-los en el dia a dia.

Una desena d’alumnes va completar les places existents per al taller en un curs que tenia una durada de dos hores.

Simple Share Buttons