TEATRE ALUMNES IES LA VEREDA

redaccio
Added by 09/07/2018

Evelyn, Angels, Carmen, Angela, Raquel, Alba, Natalia i Andrea. Elles són les alumnes d’arts escèniques de l’IES La Vereda que estrenaren, després de molts mesos de preparació l’actuació una obra para ocho chicas. Una representació que ajuntava en el guió diferents fragments d’obres clàssiques i universals amb la dona sempre com a protagonista.

Després de molts mesos de preparació, d’assajos, de memoritzar l’obra el dijous 28 de juny i el dissabte 30 arribava l’hora d’obrir el teló i d’eixir a l’escenari per a mostrar tot el que havien preparat. Una estrena que per a les alumnes era un moment molt esperat i emocionant.

Una primera obra de teatre per a estes xiques que segurament no serà l’última, ja que el teatre com a art escènica els ha marcat i moltes d’elles estan pensant el fet de poder dedicar-se a actuar a partir del curs vinent.

Amb l’ajuda de diferents mestres de l’institut i la col·laboració de les alumnes d’estètica i perruqueria i dels alumnes d’imatge i so de l’IES La Verada i, per descomptat, de l’esforç de les huit xiques protagonistes la setmana passada va ser possible estrenar «Una obra para ocho chicas».

Simple Share Buttons