TENIS TAULA

redaccio
Added by 09/03/2018

Nova jornada per al tenis taula de La Pobla en al categoria de segona nacional amb la disputa al pavelló d’esports de la setzena jornada del campionat. Visitava La Pobla, el club de tenis taula d’Albacete.
I tal com està siguen la tònica dominant del campionat la igualtat va ser màxima, estem davant d’una edició del campionat on les partides es decideixen per xicotets detalls i aixi va ser el passat dissabte. El conjunt local, format una setmana més per Dani Tirado, Ernest Rodrigo i Sergi Gomez van caure derrotats per 3-4. Esta vegada la moneda va eixir creu en el set definitiu a dobles i els manxecs se’n portaren la victòria de La Pobla.
Amb esta derrota els de La Pobla passen al sisé lloc de la classificació, una classificació que esta sorprenent a tots per la gran igualtat que presenta. El lider és esta setmana el Paterna amb 20 i seguit a ell estan el Totana, el Mediterraneo, el Dama d’Elx, l’Alzira, La Pobla i l’albaceta amb 18 punts, amb opcions d’ascens també està el Ilicitano, que és el huité amb 16 punts.
Este cap de setmana els de La Pobla visitaran Murcia per a disputar dos partits, el dissabte 10 contra el Sierra de Carrascoy i el diumenge 11 contra el Totana. Dos partits que decidiran quin serà la disputa final d’este equip a l’últim tram de la lliga.
A la categoria de super autonòmica els de La Pobla, tampoc van poder guanyar el seu partit, ja que el Burjassot es va imposar al pavelló d’esports per 2-4, una derrota que fa caure a l’equip a penúltim lloc de la classificació. Un ple de derrotes al qual es suma també el conjunt de segona autonòmica que va perdre 6-0 contra el autoescuelas motos per 6-0, una derrota amb la qual ser durant esta setmana cinquens de la lliga

Simple Share Buttons